25 / 04 / 2024

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'ten Emre Eser'in haberine göre; Sosyal medya yasası sonra Türkiye’de temsilci bulundurmama konusunda ısrar eden teknoloji devleri için gerekli adımların atılacağını anlatan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Önümüzde aşamalı bir süreç var ve sonuna kadar gidilecek. Yani neden bu kadar ısrar ediyorlar anlamıyoruz. Farklı beklentilere girmeleri çok yanlış. Burası da bir kurallar ülkesi sonuçta” dedi.

ANTENLERİN YERİNE PARK YAPILACAK

Sona geline Çamlıca Kulesi'nde inşaat çalışmalarıyla ilgili de açıklamalar yapan Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten olduğunu ve bunların kaldırıldığını söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, son olarak şunları söyledi:
“Geriye sadece TRT’nin kulesi kaldı yakında onu da yıkacağız. O bölgede sadece polis teşkilatına ait bir anten kalacak. Oradaki amaç da şehirde her ihtimale karşı yedek bir antenin bulunması. Eski antenlerin bulunduğu alan ise park yapılarak halka açılacak.”

Çamlıca'da 40 yıllık TRT verici kulesi de sökülüyor!

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!


Geri Dön