25 / 04 / 2024

Çamlıca tepesi antenleri

Çamlıca tepesi antenleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Çamlıca Tepesi'ndeki yıkım Kirazlıtepe'deki iş yerlerini vurdu!

İstanbul Çamlıca Tepesi'nin eteklerinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Kirazlıtepe Mahallesi'nde yer alan iş yerlerini vurdu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Çamlıca Tepesi'nde inşaatı süren, tamamlandığında 365,5 metre olacak radyo-TV kulesinin 200 metrelik bölümü bitti.

Çamlıca Camii'ndeki çalışmalar havadan görüntülendi!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde inşa edilen Çamlıca Camii'ndeki son gelişmeler havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde caminin 6 minaresinin kaba inşaat çalışmalarının sona gelindiği görüldü.

Çamlıca Kulesi 135 metreye ulaştı!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde yükselen Çamlıca Kulesi inşaatında yol yarılandı... Kulenin 135’inci metresi ortaya çıktı. Sabah Gazetesi yazarı, Uğur Yıldırım, İstanbul’un cazibe merkezi haline gelecek kulenin inşaatına çıktı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 128 metreye ulaştı!

Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı

Üsküdar Çamlıca'da dönüşüm başlıyor!

Çamlıca bölgesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı olarak ilan edildi. Karara göre Çamlıca Tepesi'nin eteklerindeki yaklaşık 190 dönüm arsa üzerinde bulunan 520'si konut olmak üzere toplam bin 432 bağımsız yapı yıkılacak.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatı başladı!

Çamlıca Tepesi'ndeki vericilerin toplanacağı Çamlıca Kulesi'nin inşaatı başladı. Kule inşaatı kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde bütün partilerin ortak kararıyla alındı.

Çamlıca'daki antenler tarih olacak!

Çamlıca Tepesi'ndeki yapılan çalışmaları anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen müjdeyi şu sözlerle verdi: "2016 yılı sonunda tüm televizyon vericileri kaldırılacak, yeşil alan daha da genişleyecek."

Çamlıca Tepesi'ne turistik tesis mi yapılacak?

Sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca'da inşaatı devam eden cami inşaatı çevresinde 56 dönümlük alanın turistik tesis alanı olarak tahsis edildiği iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin açıklama yaptı.

Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'nin plan değişiklikleri askıda!

İstanbul Üsküdar'daki Büyük Çamlıca Tepesi'ne yapılacak tünel için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da devreye girdi. Bakanlığın hazırladığı imar planı değişiklikleri 15 Şubat'ta askıya çıktı. Plan değişikliklerine 15 Mart'a kadar itiraz edilebilecek.

Çamlıca tepesi antenleri Haberi

Çamlıca tepesi antenleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü'ndeki MÜSİAD'ın programı sonrasında Tuzla'ya helikopter ile geçti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdoğan, Çamlıca'da sökümü devam eden eski televizyon kulelerinin son durumunu havadan inceledi.