24 / 04 / 2024

Ant Yapının türkiyedeki projeleri

Ant Yapının türkiyedeki projeleri

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

İstanbul'daki orta ve üzeri riskli yapıların tamamı 4 kez dönüştürebilirdi! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın yaptığı depreme hazırlık çalışmasına göre İstanbul’da orman ve askeri alanlar imara açılarak yaratılan toplam 85 milyar dolarlık rant ile İstanbul’daki orta ve üzeri riskli yapıların tümü 4 defa dönüştürebilirdi. İşte o raporda yer alan detaylar...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

İstanbul'daki riskli 200 bine yakın yapı dönüştürülmeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un çare bulmak zorunda olduğumuz en kritik meselesi, bizim tespitlerimize göre, 200 bine yakın riskli yapının bir şekilde dönüştürülmesi" dedi.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapının türkiyedeki projeleri Haberi

Ant Yapının türkiyedeki projeleri

MEHMET Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz, Türkiye'nin köklü inşaat şirketlerinden Mesa kökenli dört arkadaş. Her biri farklı dönemlerde 10-15 yıl Mesa'da çalıştıktan sonra 1991 yılında bir araya gelerek kendi şirketlerini kuruyorlar. Şirketlerine İngilizcede "karınca" anlamına gelen ANT ismini koyuyorlar; "Çok ve dürüst çalışmak andımız olsun" diye düşünüyorlar. Ve o günden sonra gerçekleştirdikleri bütün projelerinin başına "Ant" geliyor. 


İlk yıllar Rusya'da taşeronluk ve ithalat- ihracat yapan şirket, 2000'li yıllardan sonra proje geliştirerek Rusya ve Türkiye'de çalışmaya başlıyor. Bugüne kadar gelişmekte olan ülkelere iş yaptıklarını, son dönemlerde ise İngiltere ile gelişmiş ülkelere adım attıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, ABD'den teklif aldıklarını söylüyor. Daha önce hem proje, hem de taahhüt geliştirici olarak Moskova'da çalıştıkları bir Rus...