17 / 04 / 2024

Antalya Aksu Mezarlığı

Antalya Aksu Mezarlığı

Antalya'dan inşa edilecek olan yeni mezarlık projesinin inşaat çalışmalarının ilk etabı başlamış durumda...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Antalya Aksu Mezarlığı Haberi

Antalya Aksu Mezarlığı


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1.350.000 metrekare alanda, açık ve kapalı ibadethaneleri, gasil hanesi, morgu, abdesthaneleri ve gayrimüslim ibadet alanlarıyla hayata geçirilecek olan Aksu Mezarlığı hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kurşunlu bölgesinde yeni mezarlık alanı ile ilgili çalışmaların birinci etabına başlanan proje kapsamında Aksu Mezarlığı 1450 dönümden oluşan bir alanda uzun vadede hizmet...