26 / 04 / 2024

antalya çevreci otopark

antalya çevreci otopark

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Antalya Türkbeleni projesinin yüzde yüzde 95’i tamamlandı!

2013'te çıkan yangında ciddi zarar gören Türkbeleni, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi ile küllerinden doğuyor. Yüzde 95’lik bölümünün tamamlandığı çevreci Türkbeleni projesi Manavgat’ın yeni çekim ve cazibe merkezi olacak. 

Antalya Büyükşehir'den 17.8 milyon TL'lik otopark ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle otopark yapılması işi 27 Temmuz'da ihale edilecek..

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Antalya'ya iki yeni otopark inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

Antalya Manavgat'a yeni meydan ve otopark yapılıyor!

Manavgat Belediyesi, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Pazartesi Meydan Pazarı Projesi ve otopark inşaatlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Antalya Bababurnu Deniz Feneri inşaatı yeniden başlatılacak!

ANTALYA'da kısa adı A Platformu olan çevreci grup, 71 yıldır Akdeniz'de gemilere, balıkçı teknelerine yol gösteren Bababunu Deniz Feneri'nin turizme açılması için aralık ayında mühürlenen inşaatın yeniden başladığını bildirdi.

Demre’ye meydan ve çok amaçlı otopark!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de sürücülerin yaşadığı park çilesini, 42 araç kapasiteli otopark ile sona erdiriyor. Mini bir tribünü de bulunan otopark, meydan ve sosyal aktivite alanı olarak da kullanılacak.

Antalya Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Antalya’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan ve şehrin yakın tarihine ışık tutan Kışla Mahallesi’ndeki görüntü kirliliği ve otopark sorununa artık çözüm bulunması isteniyor.

antalya çevreci otopark Haberi

antalya çevreci otopark

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Projesi kapsamında üstü park altı otopark olarak projelendirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı'nda çalışmalar tamamlandı.

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan Şarampol Projesi'nin otopark ihtiyacına çözüm bulmak üzere projelendirilen yer altı otoparkı açılış için sayıyor. İnşaatı tamamlanan projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Üzeri park ve yaşam alanı olarak düzenlenen projede peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor. Açılışa hazır hale getirilen 307 araç kapasiteli otoparkın üstü tamamen park, çocuk oyun alanları ve yeşil alan olarak dizayn edildi.

Mekanik katlı park sistemine uygun olarak tasarlanan  proje, ihtiyaç dahilinde iki misli araç buradan istifade edebilecek şekilde hayata geçirildi. Çevreci proje ile Şarampol Caddesi'ne gelen ziyaretçiler, esnaf ve mahalle sakinleri otopark sıkıntısının...