28 / 03 / 2024

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü ihalesi

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü ihalesi

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Clup Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 113 milyon 336 bin 293 TL olarak belirlendi.

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündeminde!

Antalya'da bulunan Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemer Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Güney Antalya Turizm Bölgesi'nde yer alan Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. 1. sınıf tatil köyü ve 5 yıldızlı otel olan taşınmazın satış bedeli 88 milyon 943 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Dreams of Phaselis otel projesi için izin çıkmadı!

Antalya'da Rixos Oteller Grubu'nun en özgün halkası olarak Beydağları Olimpos Milli Parkı içinde projelendirilen 'Dreams of Phaselis' otel projesi, tamamen rafa kalktı...

Antalya Dreams of Phaselis otelinin imar planı iptal edildi!

Fettah Tamince'nin sahip olduğu Rixos Oteller Grubu'nun Olimpos Milli Parkı içine yapmayı planladığı otele izin çıkmadı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.

Antalya Club Phaselis Tatil Köyü icralık oldu!

Türkiye’nin en eski tatil köylerinden biri olan Club Phaselis icradan satışa çıkarıldı. Aralık ayı başında yapılacak icra ihalesinde tesis için belirlenen bedel 113 milyon TL.

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Clup Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 113 milyon 336 bin 293 TL olarak belirlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Antalya Kemer otel inşaatında tarihi yapı bulundu!

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü ihalesi Haberi

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü ihalesi

Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Clup Phaselis Tatil Köyü, Kemer İcra Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 113 milyon 336 bin 293 TL olarak belirlendi.


Club Phaselis Tatil Köyü tanıtım videosu!




T.C KEMER İCRA DAİRESİ 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


Taşınmazın tapu kaydı ve özellikleri: Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Köyü 1705 parsel sayılı taşınmaz 70.755.00m2 alanlı olup 1704 parsel, 1371 parsel ve 1372 parsel sayılı taşınmazların tevhidi ile oluşmuştur. Taşınmaz maliki Maliye Hazinesi'dir.


Taşınmaz tapu kaydında; Taşınmaz şerh/beyan/irtifak kısmında 70.755 m2 lik kısmı için...