27 / 04 / 2024

Antalya Döşemealtına güneş tarlası kurulacak

Antalya Döşemealtına güneş tarlası kurulacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçinin enerji maliyetini sıfırlamak üzere Döşemealtı'da güneş tarlası kuruyor. Santralin ihalesi yarın yapılacak. Menderes Türel, yerel seçimlerden önce verdiği bir sözünü daha yerine getiriyor.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar tek tek düştü! Demir fiyatları ne kadar? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Kalın ve ince demir fiyatları tek tek düştü. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Emekli vatandaşlar gelecek olan zam miktarının peşinde. İkinci zammın yapılması da gündemde iken emeklilerin aklında şu sorular var. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? 

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu?

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Döşemealtına güneş tarlası kurulacak Haberi

Antalya Döşemealtına güneş tarlası kurulacak

Sulama birliklerine ve kooperatiflerine bedava elektrik vaadi gerçek oluyor. Büyükşehir Belediyesi, tarımsal sulamada kullanılacak enerjiyi ücretsiz sağlamak üzere Döşemealtı'da güneş tarlası kuruyor. 4 ayaklı projenin ilk güneş santrali 3 Şubat'ta ihaleye çıkıyor. Mayıs sonunda tamamlanması beklenen proje ile sulamalı tarım yapan çiftçinin en büyük maliyetlerinden olan elektrik, artık bedava olacak. 


TÜRKİYE'DE BİR İLK 

Başkan Türel, Türkiye'de ilk kez güneşten enerji elde etmek suretiyle birliklerin elektrik maliyetlerini sıfırlayacaklarını söyledi. Türkiye'ye örnek çevreci bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluk ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Türel, "Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Döşemealtı'da mülkiyeti belediyemize ait 33 bin metrekarelik alanda 4 etap halinde yıllık 2.7 megavat enerji üretecek güneş enerji santrali kuruyoruz. Bunun birinci ayağını oluşturan 600 KW gücündeki ilk enerji santralinin ihalesini gelecek hafta yapıyoruz....