19 / 04 / 2024

antalya emekli toki

antalya emekli toki

Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede TOKİ arsası aradıklarını belirtti.

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Antalya Kepez TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi için başvuru dönemi başladı.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Antalya’ya TOKİ dopingi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki'de toplam 409 adet konut inşa etti.

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Akseki Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 115 konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

antalya emekli toki Haberi

antalya emekli toki

Tüm Emekliler Derneği Şube Başkanı ibrahim Tezcan, Antalya'da emekli olup da evi olmayanlar için 5 ayrı merkez ilçede TOKİ arsası aradıklarını belirterek, Ankara'da yapımı devam eden misafirhane inşaatı sonrası projeyi hızlandıracaklarını söyledi.

Tüm Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan düzenlediği basın toplantısında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.300 bin emeklinin yaşadığı Antalya'da 13 bininin derneğe üye olduklarını belirten Tezcan, dernek genel merkezinin emeklinin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için önemli projelere imza attığını Balıkesir Erdek, Mersin'nde Ankara huzurevi ve misafir binaları yaptırdığını söyledi. 


Katkı payları kaldırılsın 

Antalya'da emekli olup bir evi olmayanları ev sahibi yapmak için iki yıldır uğraş verdiklerini belirten Tezcan, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı'nda TOKİ arsası arayışlarının sürdüğünü söyledi. Tezcan yeni kurulacak hükümetten 2 maaş ikramiye...