20 / 04 / 2024

antalya gayrimenkul ihaleleri

antalya gayrimenkul ihaleleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Serik ilçelerindeki 4 adet gayrimenkulünü 19 Ekim’de kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarıyor.

Kemer'de 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kemer Satış Memurluğu, Antalya Kemer'de bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam bedeli 5 milyon 828 bin 51 TL olarak belirlendi.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

Antalya'da emlak vergisi ve KDV'den muaf gayrimenkul satılacak!

Kumluca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Antalya Kumluca'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da satılık 8 gayrimenkul! 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkul 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

antalya gayrimenkul ihaleleri Haberi

antalya gayrimenkul ihaleleri


Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynaklarını etkin ve ekonomik olarak değerlendirmek ve ekonomiye kazandırmak amacıyla bazı arsa ve arazilerini ihale yoluyla satışa çıkarıyor. Kepez’de iki taşınmaz, Manavgat’ta bir taşınmaz ve Serik’te bir taşınmaz olmak üzere dört adet taşınmazı, toplam 27 milyon 720 bin TL satış bedeliyle 19 Ekim’de ihale edilecek. İhaleler, Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

KEPEZ İLÇESİNDE SATILIK ARSALAR

Kepez Kütükçü Mahallesi’nde bulunan 9.885 metrekare ve 9.838 metrekare yüzölçümlü 2 adet taşınmaz 17 milyon 10 bin TL ve 5 milyon 902 bin 800TL bedeller üzerinden 19 Ekim 2017 tarihinde 15.00 ile 15.30 saatlerinde ihaleyle satışa çıkacak.

MANAVGAT İLÇESİNDE SATILIK ARAZİ

Manavgat Aşağıışıklar Mahallesi’nde bulunan 48 bin 208 metrekare yüzölçümlü 1 adet taşınmaz 2 milyon 400 bin TL bedel üzerinden saat 16.00’da ihale edilecek.

SERİK...