29 / 03 / 2024

Antalya Havalimanı ihalesi son durum

Antalya Havalimanı ihalesi son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım'a ertelendi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale 20 Kasım'a ertelendi.

Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Aksu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Antalya İli Aksu İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'Da yapılacak.

Antalya Havalimanı ihalesi son durum Haberi

Antalya Havalimanı ihalesi son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı hedeflerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

 "Antalya Havalimanı ihalesi için finans piyasasının en iyi konumunu bekliyoruz"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çalışmaları devam eden pistin yıl sonuna kadar açılmasının hedeflendiğini aktaran Turhan, "Burada bir pistimiz var. Bu çok yoruldu ve uçuşların olmadığı her gece pistte bakım yapılıyor. İstanbul Havalimanımıza frekans tahsisi istekleri olduğu gibi, buraya da uçuş talepleri var ancak biz bunu yeni pistin yapılmasına kadar şimdilik durduruyoruz. Eski pisti de bakıma alacağız. Onun için şu anda buraya yeni frekans vermeyi durdurduk." ifadelerini kullandı.

Turhan, Antalya Havalimanı'nı genişletme ihalesinin ertelenmesine ilişkin soruya da şu yanıtı verdi:

"Bu havalimanı Türkiye'nin turizmine önemli katkı veriyor. Antalya Havalimanı'na ilişkin ihalede, kamu yararına...