29 / 03 / 2024

antalya inşaat mühendisleri odası üyesi Mustafa Balcı

antalya inşaat mühendisleri odası üyesi Mustafa Balcı

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Mustafa Balcı kimdir? Mustafa Balcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Balcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Mustafa Balcı..

İnşaat mühendislerinden maaş isyanı!

İnşaat sektöründeki zam tartışmaları hız kesmeden devam ederken, inşaat mühendislerinden de maaş isyanı geldi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan inşaat mühendisleri "Sokak arası bakkal yada kahve dükkanı işletesim var." ifadelerini kullandı. 

İmar barışı neden yapılmamalı? İnşaat Mühendisleri Odası'ndan flaş açıklama!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu'ndan Nusret Suna, imr affı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve neden karşı çıkılması gerektiğini tek tek sıraladı. 

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Depremde yan yana binalardan biri yıkılırken diğeri nasıl yıkılmadı? İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı!

İnşaat Mühendisleri Odası, Türkiye’yi sarsan depremlere ilişkin ilk tespitlerini gerçekleştirdi. Depremlerde en yaygın hasarın, verimli tarım arazileri üzerinde yani zayıf zemin koşullarında planlanan illerde olduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

İnşaat mühendislerinden 'Her şef bir şantiyeden sorumlu olsun' talebi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, inşaat şeflerinin 30 bin metrekare alanda 5 farklı inşaatta çalışma izinlerinin değiştirilmesini istedi. Aksungur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Balçova Belediyesi'nden inşaat mühendisi kadınlara destek!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

İMO'dan İnşaat Mühendisliği bölümleri için öneri!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, inşaat mühendisliği fakültelerinden 'riskli mezunlar' çıktığını belirtti. 

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

antalya inşaat mühendisleri odası üyesi Mustafa Balcı Haberi

antalya inşaat mühendisleri odası üyesi Mustafa Balcı

Mustafa Balcı kimdir?

Mustafa Balcı,  1967 Antalya doğumludur. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 1991–1998 yılları arasında serbest piyasada proje ve taahhüt işleri yaptı. 


1998 yılından itibaren kurduğu aile şirketinde şirket müdürü olarak, müteahhit, taahhüt, kontrollük ve proje işleri hizmeti vermektedir. 


İMO Antalya Şube Yönetim Kurulunda 10. ve 11. dönemde görev aldı.


Mustafa Balcı, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin 15. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısında yeni başkan oldu. 




İletişim bilgileri:

Adres: MELTEM MAH. 3808 SOK. NO:10 - ANTALYA

Telefon:+90 242 2375727

Faks: +90 242 2375731

E-posta:...