28 / 03 / 2024

Antalya Kaş korunacak alanlar

Antalya Kaş korunacak alanlar

Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi..

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Halde sebze meyve kaç lira? İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 1 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Antalya Hali'nde sebze meyve çeşitleri kaç lira? İşte 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Kaş korunacak alanlar Haberi

Antalya Kaş korunacak alanlar

Antalya İli Kaş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi .Bakanlar Kurulu'nca alınan karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

KARAR 

MADDE 1- Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanlar, kesin korunacak alan olarak tescil ve ilan edilmiştir.

MADDE 2- Bu karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer. 

MADDE 3- Bu karar hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

Kararın tam metni için