25 / 04 / 2024

Antalya Kemer otel inşaatı

Antalya Kemer otel inşaatı

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Ev sahipleri dikkat! Başvurunuz otomatik olarak reddedilebilir!

Antalya Kemer'de konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda izin belgesi olmadan turizm amaçlı kiralama yapanlar hakkında idari para cezası uygulanacağı da belirtildi.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Kemer'de 43.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Antalya Kemer'de yer alan tarlayı 43 milyon 153 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Antalya Kemer otel inşaatı Haberi

Antalya Kemer otel inşaatı

Turizmci Fettah Tamince'ye ait Rixos zincirinin en özgün halkası olarak projelendirilen 'Dream of Phaselis' için Antalya'da 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis edildi. Antalya Valiliği de antik kent ve milli park sınırları içindeki proje için 'Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu gerekli değildir' kararı verdi. 



Yurt...