25 / 04 / 2024

Antalya Manavgat iş kazası

Antalya Manavgat iş kazası

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Manavgat Belediyesi 4 arazi satacak! Antalya'da arazi almak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan 4 adet araziyi satışa çıkardı.

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun

Antalya TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Antalya Manavgat Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Antalya Manavgat 2022 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Antalya projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu tarihe göz atın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Antalya projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki projesi için start verdi. İşte proje detayları...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat iş kazası Haberi

Antalya Manavgat iş kazası

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Antalya Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Ramazan Pars (38), tahta kalıpları yerleştirirken dengesini kaybetti ve 3'üncü kattan düştü.

İş arkadaşlarının haber vermesinin ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. İncelemede Pars'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde...