08 / 05 / 2024

antalya Mehmet Sek yeni ev

antalya Mehmet Sek yeni ev

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaşamlarını derme çatma bir barakada sürdüren 84 yaşındaki Mehmet Sek ile 74 yaşındaki eşi Zeynep Sek’e konteyner ev hediye etti. Zeynep Nine yeni evini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Antalya'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Antalya'da arazi anlaşmazlığı yaşayan iki arasında kan döküldü. Mehmet Ali Merih ve oğlu Rüştü Merih'i av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal için iddianame hazırlandı.

Antalya'da 400 yıllık tarihi cami restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde, kentin simgelerinden Saat Kulesi’nin hemen yanında yer alan Tekeli Mehmet Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı..

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya'nın Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümü parselasyonu askıya çıktı.

Antalya'daki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesini yerinde inceledi. 

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

antalya Mehmet Sek yeni ev Haberi

antalya Mehmet Sek yeni ev


Konyaaltı İlçesine bağlı Doyran Mahallesi’nde oldukça zor şartlarda yaşam mücadelesi veren 84 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Sek ve yürümekte zorluk çeken 74 yaşındaki eşi Zeynep Sek, kendi imkanlarıyla yaptıkları çadırdan bozma bir barakada yaşıyordu. Daha önce tarım ve hayvancılıkla uğraşan Sek ailesi, yaşlılığın getirdiği zorluklar ve maddi sıkıntıların yanı sıra oldukça sağlıksız koşullardaki barakalarında yaşam mücadelesi veriyordu. 


Bölgede yaşayan vatandaşlar Sek ailesinin durumunu Büyükşehir Belediyesine bildirdi. Yaşlı çiftin durumundan haberdar olan Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel yaşlı çifte kısa süre içinde konteynır ev verilmesi için talimat verdi.  Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Mehmet Dede ve Zeynep Nine’ye yaşamlarını daha konforlu bir ortamda sürdürebilecekleri konteynır ev hediye etti.


BÜYÜK SEVİNÇ


İçinde mutfak, banyo ve oda bulunan yeni konteynır ev, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire...