25 / 04 / 2024

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya Kırcami planı askıya çıktı!

Antalya'nın Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümü parselasyonu askıya çıktı.



Antalya'nın 3 mahallesini kapsayan Kırcami planlaması askıya çıkarıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerin planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akdeniz Manşet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından askıya çıkarılan plan askı süresi sonunda tescil için Kadastro Müdürlüğü’ne gönderilecek. 

Parselasyon planını inceleyen Uysal, “Çok zorlu süreçler yaşadık; geceli gündüzlü çalıştık. 30-40 yıldır çözülmeyen, sorun haline gelen Kırcami planlamasını tamamladık. Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımayız diyerek, halkın yararına; kuzeyiyle güneyiyle Kırcami planlamasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yaşanan süreci anlatan Uysal, “Aspendos Bulvarı kuzeyinde yeralan Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerimizi kapsayan parselasyonuna ilişkin itirazları, Muratpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Encümenlerimiz değerlendirdi. 17 Ağustos itirabiyle askıya çıkardık. 30 gün askıda kalacak. Askıdan indikten sonra tescil için Kadastro Müdürlüğü’ne göndereceğiz” dedi. 


Geri Dön