26 / 04 / 2024

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.



Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, halk plajı uygulamasını geçen sene başlattıklarını söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Halk plajlarının ilkini Bodrum'da, ikincisini de Çeşme'de açtıklarını belirten Ersoy, "Bu, oldukça başarılı oldu ve çok memnuniyet yarattı." dedi.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy, halk plajlarının kamuoyunda çok iyi yer bulduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Antalya'da en az iki tane daha halk plajı açacağız. Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait. Bunlar sadece plaj olma özelliğinin dışında sosyal aktivitelere uygun, engelli ve doğa dostu olması gibi birçok özelliği de olan ve oradaki esnafın, yöresel ürünlerini satabileceği noktaların da olduğu plajlar. Sadece halk plajı değil mesire alanlarının da olduğu, sadece Türkiye'ye değil dünyaya örnek plajlar açmayı düşünüyoruz."

 


Geri Dön