19 / 03 / 2024

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerini, "Bu arazilerin turizm veya başka amaçla yapılaşmaya açılması hukuken mümkün değildir. Siz bunları zaten biliyorsunuz ama gerçek dışı iftiralarınıza ısrarla devam ediyorsunuz." diyerek değerlendirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;Twitter hesabından, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında, yangında hasar gören alanlara ilişkin sözlerini cevaplayan Bakan Ersoy, şu ifadeleri kullandı: 

Mehmet Nuri Ersoy dan Kemal Kılıçdaroğlu na yapılaşma yanıtı!

"Sayın Kılıçdaroğlu, hem anayasa hem kanunlar gereği yanan orman arazilerinin öncelikle ağaçlandırılması hukuki bir zorunluluk olup görev yetkisi Tarım ve Orman Bakanlığındadır. Bu arazilerin yangın sonrası turizm veya başka amaçla yapılaşmaya açılması da hukuken mümkün değildir. Siz bunları zaten biliyorsunuz ama gerçek dışı iftiralarınıza ısrarla devam ediyorsunuz."

Mehmet Nuri Ersoy dan Kemal Kılıçdaroğlu na yapılaşma yanıtı!

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!


Geri Dön