25 / 04 / 2024

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi organizasyonunda açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demiröz, Kanal İStanbul projesine yönelik eleştirileri değerlendirdi. Demiröz açıklamasında şunları söyledi:

 Vedat Demiröz den Kemal Kılıçdaroğlu na Kanal İstanbul tepkisi!

"Şimdi Kanal İstanbul'u, kendi güçleri yetmedi bu defa bütün büyükelçilere mektup yazıyorlar. Medet umuyorlar, 'engel olun, yaptırmayın, kredi vermeyin.' diyorlar. İşte bunların zihniyeti bu. Onun için İstanbul'daki vatandaşın metroları kapatması, projelere engel olması çok garip bir şey değil. Bunların zihniyetinde bu var. Köprüye de, yapılan her yatırıma karşılar. Ama onlar ne yaparlarsa yapsınlar Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti Türkiye'yi inşallah en kısa zamanda dünyanın 10. büyük ekonomisi haline getirecek."

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!


Geri Dön