20 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.



Çalışmalarına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur'da muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve bazı partilerin il temsilcileriyle buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştirilecek toplantı öncesinde Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulaması kapsamında yapılan parselasyondan mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibi ile bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

Toplantıdan sonra konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Kemal Arslan, mülk sahiplerinin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardım istediklerini dile getirerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da belediye başkanına bu işlemi iptal etmesi için emir veremeyeceğini, ricada bulunabileceğini söylediğini dile getirdi.

 

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!


Geri Dön