26 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında katıldığı "Kentsel Dönüşüm Çalıştayı"nın ardından Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti.

Vatandaşlar tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, bir süre mahalle muhtarı Özay Dağhan ve mahalle sakinleri arasından seçilen temsilcilerle görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası vatandaşlara yaptığı açıklamada, "Hiç kimse merak etmesin. Burada yaratılan rantın sahibi sizsiniz. O rantın sahibi siz olduğunuza göre başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere o rantı size teslim edeceğiz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Akın ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Evimi belediyeden aldığım plan proje ile 1,5 yıl önce 2,5 kat olarak yaptırdım. Şimdi emir gelmiş senin evini yıkacağız diyor" dedi.
Kılıçdaroğlu, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesi'nin palyatif servisinin açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun bugün katıldığı Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap Temel Atma Töreni'nde bir grup, mahallelerindeki imar planı değişikliklerine tepki göstermişti. Pankart açan grup, Kılıçdaroğlu'nu mahallelerine davet ederek görüşme istemişti. 

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!


Geri Dön