27 / 04 / 2024

Antalya satılık fiyatları

Antalya satılık fiyatları

Yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi Antalya'da yaz aylarında aniden artış gösteren satılık konutların fiyatları sonbaharda da artış trendini koruyor. Ancak fiyatlarda son birkaç ayda meydana gelen hızlı artış, emlak alış satışlarında ciddi bir durgunluğa yol açtı.

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tiny house satılık fiyatları 2021!

Küçük ev akımı ABD'den sonra Türkiye'de de yaygınlaştı. Peki Tiny house satılık fiyatları 2021 ne kadar? Tiny House nasıl yapılır? Tiny House maliyeti nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

Kartal AND Pastel Evleri satılık!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kartal AND Pastel Evleri satılık fiyatları 501 bin TL'den başlıyor.

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Antalya satılık fiyatları Haberi

Antalya satılık fiyatları

Türkiye genelinde satılık ve kiralık konut verileri değerlendiriliğinde Ağustos Ayı Emlak Endeksi verilere bakıldığında, en çok değer kazanan ilk 5 ilçe sıralamasında yüzde 150 artışla Muğla’nın Ula ilçesinden sonra yüzde 80 ile Antalya Döşemealtı bulunuyor. Muğla’nın Fethiye ilçesi yüzde 65, Ortaca ilçesi de yüzde 64 ile değer kazananlar listesinde ilk 5’te yer aldı. 

Hürriyet'ten Ceren Deniz haberine göre; konut satışlarında devam eden bu artış, aylık ilan verilerine de yansıdı. Buna göre ağustos ayında Türkiye’nin en çok yeni ‘satılık konut’ ilanı girilen bölgeleri arasında İstanbul’un ilçeleriyle birlikte Antalya Kepez de ön planda yer aldı. Ancak emlak değerlerinde yaşanan bu artış satışları etkilemedi. 

EMLAK SEKTÖRÜ DURDU

Pandemi sürecinde ekonomide yaşanan belirsizlik ve gayrimenkul fiyatlarında yaşanan kontrolsüz artış nedeniyle alım ve satımların durma noktasına geldiğinden bahseden Antalya...