25 / 04 / 2024

antalya satılık tesis

antalya satılık tesis

T.C. İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kundu ve Boztepe mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 189 milyon 968 TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum ne? Antalya zirveye yerleşti!

Türkiye genelinde Eylül ayında kiralık konut fiyatlarında ilçelerin büyük çoğunluğunda yükseliş olmadığı belirlendi. İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son durum...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Avcılar'da icradan 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul Avcılar'da bulunan bin 177 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İmar planında sağlık tesis alanında kalan arsanın toplam satış bedeli 8 milyon 240 bin 960 TL olarak belirlendi.

antalya satılık tesis Haberi

antalya satılık tesis

T.C. İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi tarafından, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kundu ve Boztepe mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkul 189 milyon 968 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Aralık tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

İlan metni:

T.C. İSTANBUL ANADOLU 3. İCRA DAİRESİ 2018/34 İFLAS

TAŞINMAZLARIN PAZARLIKLA SATIŞ İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 VE 2 NO'LU TAŞINMAZLARIN
GAYRİMENKULÜN FİZİKİ ÖZELLİKLERİ :
Gayrimenkulün Yapısal, İnşaat Özellikleri İnşaat Tarzı : Betonarme Karkas İnşaat Nizamı : Ayrık Binanın Kat Adedi (Lojmanlar) : • A Blok: Zemin+4 Normal Kat+ Çatı Katı • B1, B2,B3, B4 Bloklar: Zemin+3 Normal Kat+ Çatı Kat • Lojman Giriş Binası:Bodrum+Zemin+1 Normal Kat+ Çatı Katı • Kapalı Havuz: Bodrum+ Zemin Kat Binanın Kat Adedi (Spor...