16 / 04 / 2024

antalya seçim projeleri

antalya seçim projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Selçuk Geçer’den seçim sonrası korkutan senaryo! Dolar her durumda bu kadar olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer seçim sonrası doların ne kadar olacağını söyledi. İşte detaylar!

Seçimde sandıkları kim koruyacak? Nerelere kamera konulacak? İşte madde madde seçim güvenliği

İçişleri Bakanlığı seçimlerin güven içerisinde yapılması için 81 İl Valiliğine, oy verme günü ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak toplam 61 maddelik "Seçim Tedbirleri Genelgesi" gönderdi.

Seçimler Borsa İstanbul’u nasıl etkileyecek? Olası seçim senaryoları neler? BIST 100 endeksi ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle yeniden siyaset arenası hareketlenirken, para piyasalarında da seçim senaryoları yeniden konuşulmaya başladı. Mayıs ayında görevi devralacak yeni hükümetin alacağı kararlar piyasaların gidişatında da etkili olacak.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

Seçim sonrası dolar bu kadar olacak! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki!

Altın ve dolara dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ekonomist İslam Memiş’ten yeni bir açıklama! İşte altının seçim sonrası hali!

Seçim sonrası piyasalarda neler olacak? En kötü senaryo ne? Dolar, faiz, borsa ne olur? İşte tahminler

Ekonomistler seçim sonrası mevcut hükümetin veya muhalefetin kazanma olasılığı durumunda piyasaların nasıl tepki vereceğini araştırdı. Uzmanlar, seçim sonrası Türkiye piyasalarına ilişkin tahminlerini paylaştı.

Yıl sonu enflasyon, faiz, büyüme ne olur? Seçim sonrası beklentiler neler? İşte uzmanların tahminleri

Ekonomistlerin 2023 yılına ilişkin büyüme, enflasyon ve faiz beklentileri neler? 28 kurum ile yapılan ankete göre, küresel faiz artışları ve resesyon endişelerinin yanı sıra seçim ortamı da Türkiye ekonomisi ve piyasaların seyrinde etkili olacak

Altın fiyatlarına seçim ve dolar etkisi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikası sonucu zorlu bir sene geçiren altın fiyatları, ara seçim sonuçları öncesinde dolar endeksinde geri çekilmeden güç aldı ve dikkat çeken yükseliş yaşadı.

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada seçim öncesi dolar için en korkutucu senaryoyu açıkladı

Beklenen seçim öncesi ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, doların seçimdeki rolünü açıkladı. Seçim öncesi dolar kuru kaçta sabit tutulmalı? İşte detaylar...

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, merakla beklenen seçim tarihini ve Cumhur İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye'de son aylarda bozulan ekonomi erken seçim ihtimalini beraberinde getirir mi? Siyasi kulislerde 2022'nin sonbaharında erken seçim olabileceği dillendiriliyor. Enflasyonun hızlı artışı, enerji ve gıda sektöründeki aşırı pahalılık sandığı seçmenin önüne koyabilir mi?

antalya seçim projeleri Haberi

antalya seçim projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. Antalya Büyükeşhir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Türel, gelecek dönem projelerini de paylaştı. 2019 yılı sonrası için 359 proje hazırladıklarını belirten Türel, projelerden bir kısmını şu şekilde açıkladı: “Öncelikle Konyaaltı Sahil Projesi’nde olduğu gibi Antalya’da çevreci ve yeşil anlayışı ortaya koyan bir belediyeciliği güçlendirerek uygulamaya devam edeceğiz. Şimdi yeni bir projemiz Millet Bahçesi. 100. Yıl’daki TOKİ’ye ait olan 473 milyon TL değerindeki 40 bin m2lik çok değerli arazi, Millet Bahçesi projemiz için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ve Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımızın destekleri ile Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi. Biz de o tahsisin karşılığını müthiş bir proje ile veriyoruz. Falez Kavşağı ile Antalyaspor Kavşağı arasında giden o caddeyi tamamen yerin...