18 / 04 / 2024

antalya stadyumu yeni sezona yetişecek mi

antalya stadyumu yeni sezona yetişecek mi

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde 51 iş yeri yapılacak!

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 51 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

antalya stadyumu yeni sezona yetişecek mi Haberi

antalya stadyumu yeni sezona yetişecek mi

Antalyaspor'un Başkanı Gültekin Gencer 'in devamlı olarak lige yetişecek dediği Yeni Antalya Stadyumu, 15 Ağustos' ta başlayacak olan Spor Toto Süper Lig 'e yetişemeyeceği kesinleşti. Henüz koltuk takımına başlanmayan stadyumda 27 Eylül' den önce futbol karşılaşması oynanamayacak. 


TOKİ BAŞKANI STADI GEZDİ 

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, yapımı tamamlanan Antalya'daki yeni stadyumda incelemelerde bulundu. Turan, 10 gün içinde stadın geçici kabulünü yapacaklarını kaydetti. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, ve yüklenici firma yetkilileri ile stadyumda incelemelerde bulundu. İlk önce localar, soyunma, ısınma odaları, koridorlarda incelemede bulunan Turan, ardından çimlerin olduğu bölüme indi. çimler üzerine basan Turan, kaleye ilk şutu atan isim de oldu. 


10 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEK 

Son teknolojileri stat projelerinde uygulamaya...