23 / 04 / 2024

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.



Antalyaspor'un Başkanı Gültekin Gencer 'in devamlı olarak lige yetişecek dediği Yeni Antalya Stadyumu, 15 Ağustos' ta başlayacak olan Spor Toto Süper Lig 'e yetişemeyeceği kesinleşti. Henüz koltuk takımına başlanmayan stadyumda 27 Eylül' den önce futbol karşılaşması oynanamayacak. 


TOKİ BAŞKANI STADI GEZDİ 

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, yapımı tamamlanan Antalya'daki yeni stadyumda incelemelerde bulundu. Turan, 10 gün içinde stadın geçici kabulünü yapacaklarını kaydetti.  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, ve yüklenici firma yetkilileri ile stadyumda incelemelerde bulundu. İlk önce localar, soyunma, ısınma odaları, koridorlarda incelemede bulunan Turan, ardından çimlerin olduğu bölüme indi. çimler üzerine basan Turan, kaleye ilk şutu atan isim de oldu. 


10 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEK 

Son teknolojileri stat projelerinde uygulamaya çalıştıklarım kaydeden Turan, "Antalya Stadı Türk mühendisliği açısından başarılı bir çalışmadır. Türkiye ' nin geleceği açısından iftar edeceği bir çalışmadır. En modern koltuklar takılıyor. 10 gün içinde stadın geçici kabulünü yapmış olacağız. Ondan sonra stadı Gençlik ve Spor Bakanlığı' na teslim edeceğiz. Stat bizim için bitmiştir" dedi.


Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan 'ın koltukların takımının 10 gün içerisinde bitmesini beklediklerini ve stadyumun kendileri açısından bittiğini söylemesine karşın, koltuk montajının yapımını üstlenen firmanın 2 ay çalıştırmak için eleman alacak olması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Bir internet sitesine ilan veren firma, stadyumda en az 2 ay süre ile çalıştırılmak üzere eleman ilanı verdi. Yeni Antalya Stadyumu yetkilileri de bu durumu doğrulayarak "Stadyumun daha çok işi var. 27 Eylül 'den önce statta futbol oynamak mümkün değil" dediler.  


Hürses


Geri Dön