18 / 04 / 2024

Antalya stadyumu

Antalya stadyumu

İş teslim tarihinden 7 ay sonra hizmete açılabilen Antalya Stadyumu’nda belirsizlik sürüyor. İnşaatın devam ettiği ve devir işleminin gerçekleştirilemediği stadın şu andaki sahibini kim olduğu bilinmiyor.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Antalya Stadı'nın inşaatının yüzde 87'si tamam!

Spor turizminin başkenti Antalya'da 96 dönümlük araziye yapılan 33 bin kişilik, enerjisini güneşten sağlayacak stadın yüzde 87'sinin tamamlandığı, mayıs ayında resmi açılışının yapılacağı bildirildi.

Antalya Stadyumu dünyanın ilk 3 stadı içinde yer alacak!

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Antalya Stadyumu firmasından baret savunması!

Cem Oğuz'unşçilerin baretsiz ve iş güvenliğine aykırı çalıştığı iddiasına yalanlama geldi, İş güvenliğine harfiyen uyduklarını belirten yüklenici firma yetkilileri, işçilerin 20 gün önce inşaattan ayrılan ekipten olduklarını söyledi

Antalya Stadyumu ekibinden baret savunması!

Cem Oğuz'unşçilerin baretsiz ve iş güvenliğine aykırı çalıştığı iddiasına yalanlama geldi, İş güvenliğine harfiyen uyduklarını belirten yüklenici firma yetkilileri, işçilerin 20 gün önce inşaattan ayrılan ekipten olduklarını söyledi

Antalya Stadyumu Nisan'da tamamlanacak!

Projenin müdürü Nail Yavuz, stat hakkında bilgi verdi. Yavuz "Stadyum, Nisan’da tamamlanacak. Enerjisini kendisi üretecek olan Antalya Stadı dünyanın en büyük güneş enerjisi sistemine sahip ilk 3 stadından birisi olacak" dedi

Antalya Stadyumu'nun inşaatı devam ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde inşa edilen stadyumun temeli 23 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen törenle eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından atılmıştı.

Antalya Stadyumu'nda çalışmalar hızla sürüyor!

33 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi.

Antalya Stadyumu'nun çalışması tam gaz sürüyor!

TOKİ'ye yaptırılan 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüklenici firma olarak merkezi Ankara'da bulunan Akay İnşaat'ın üstlendiği Antalya Stadyumu'nun çalışmaları adeta büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor...

Antalya Stadyumu için tribünler dışarıdan gelecek!

TOKİ tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor. Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı...

Antalya Stadyumu'nun temeli atıldı!

Antalya'da 33 bin seyirci kapasiteli olacak stadyumun temeli dün atıldı...

Suat Kılıç Antalya Stadyumu yapım alanında incelemelerde bulundu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: Antalya Stadyumu ve Antalya Spor Salonu yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Türkiye'de 10 kenti 2016, 2020 ve sonraki yıllarda olimpiyatlara sporcu hazırlama merkezi haline kavuşturuyoruz. Antalya, bu kentlerden biri

Antalya'da yapılacak 33 bin kişilik stadyuma Nisan'da başlanacak!

Menderes Türel, Antalya'da yapılması planlanan 33 bin kişilik stadyumun inşaat çalışmalarının mart ya da nisan ayında başlayacağını, tesisin tamamlanmasına yönelik verilen sürenin de 380 güne çekildiğini bildirdi

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Antalya Perge Stadyumu restore edilecek!

Antalya'da, Perge Antik Kenti'ndeki 12 bin kişilik Perge Stadyumu,orijinaline uygun restore edilecek. Perge Stadyumu, Anadolu'nun en büyük antik stadyumlarından biri.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya’da yıkılan stadın yerine halka açık park yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Türkiye’nin hatta dünyanın en iddialı kent müzesi projelerinden biri olarak nitelendirdiği Kent Müzesi Projesi’nin ilk adımı Atatürk Stadyumu’nun yıkımıyla başladı.

Yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Türkiye'de yıkılan her stadın milyonlarca lira değerindeki arazilerinde gökdelenler ve AVM'ler yükselirken, Antalya Atatürk Stadyumu, park olacak. Stadyum hatırlardaki yerini Antalya Kent Müzesi'nin bir bölümü olarak korumaya devam edecek.

Antalya Kent Müzesi projesi yıkımları başladı!

ANTALYA'da sporun kalbinin attığı, birçok heyecana, hüzne, sevince sahne olan Atatürk Stadyumu, yerine yapılacak 'Kent Müzesi' kapsamında park olarak kente hizmet verecek.

Antalya Stadyumu'nda son durum ne?

İş teslim tarihinden 7 ay sonra hizmete açılabilen Antalya Stadyumu’nda belirsizlik sürüyor. İnşaatın devam ettiği ve devir işleminin gerçekleştirilemediği stadın şu andaki sahibini kim olduğu bilinmiyor.

Antalya Atatürk Stadyumu'nun yıkımına başlandı!

Antalya'da 1965 yılında açılan, 2010 yılında da çürük raporu verilmesi nedeniyle resmi maçlara kapatılan Atatürk Stadı, aynı alana Antalya Kent Müzesi kurulması amacıyla yıkılmaya başlandı.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Antalya Stadı açılışı bekliyor!

Antalya stadyumu için tartışmalar devam ediyor. Haber ajansları birbirlerinden farklı bilgiler geçerken, stadyum inşaatının kapasite artırımı nedeniyle uzadığı anlaşıldı.

Antalya Arena'ya gecikme cezası!

Antalyaspor’un gelecek haftadan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadyumu, gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Arena'ya 7.6 milyon TL'lik gecikme cezası!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Antalya Arena Stadyumu'nun teslimatındaki 192 günlük gecikme nedeniyle yüklenici firmanın 7 milyon 626 bin TL cezayla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Antalya Arena Stadyumu'na gecikme cezası!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, Antalya Arena Stadyumu'nun teslimatındaki 192 günlük gecikme nedeniyle yüklenici firmanın 7 milyon 626 bin TL cezayla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Antalya stadyumu Haberi

Antalya stadyumu

Büyükşehir Belediyesi üzerinden Antalyaspor’a devrinin yapılması gereken stadyumla ilgili, Büyükşehir geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçti. Elektrik üretim panelleri çalışmıyor, belirsizlik her geçen gün artıyor.


Yapımı yılan hikayesine dönen ve müteahhit firmanın taahhüt ettiği tarihten yaklaşık 10 ay sonra maç oynanmaya başlayan Antalya Stadyumu’ndaki belirsizlik sürüyor. Belirli bölümlerinde inşaat çalışmalarının devam ettiği stadın devri yapılamıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçtiği stadın hangi aşamada olduğu, neden devredilemediği ve gecikmenin sebepleri açıklanmıyor.


GECİKME CEZASI ÖDENDİ Mİ?


800 günde tamamlanacağı açıklanan stadyumun, 15 Nisan 2015’te teslim edilmesi gerekiyordu. Gecikme halinde müteahhit firmanın günlük 40 bin 200 TL ceza ödemesi gerekiyordu. Süre uzatımını gerektirecek deprem, sel gibi doğal afetler gerçekleşmediği için bu cezanın ödenip ödenmediği de bilinmiyor. 26 Kasım 2015’te oynanan Beşiktaş maçı ile ilk...