25 / 04 / 2024

Antalya Valiliği satılık gayrimenkul

Antalya Valiliği satılık gayrimenkul

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 12 milyon 707 bin 596 TL bedelle satışa çıkardı.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya Kumluca ve Kaş'ta yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 754 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

T.C. Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 9 milyon 674 bin 22 TL'ye satıyor.

Antalya'da 11.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca, Döşemealtı, Muratpaşa ve Kaş ilçelerinde yer alan 19 gayrimenkulü 11 milyon 739 bin 963 TL'ye satıyor...

Antalya'da 12.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 12 milyon 707 bin 596 TL bedelle satışa çıkardı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya Valiliği satılık gayrimenkul Haberi

Antalya Valiliği satılık gayrimenkul

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 12 milyon 707 bin 596 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:

AÇIKLAMALAR
1 - Yukarıda nitelikleri yazılı taşınmazlardan 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17 nolu taşınmazlar karşısında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile 18-19 nolu taşınmazların ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır. İhale Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Zemin Kat Toplantı Salonunda toplanacak ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır. 
2 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, aşağıda belirtilen belgeleri ihale komisyonuna;
a) Bu iş için ihaleden önce, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına...