28 / 03 / 2024

antalya yeni müzeler

antalya yeni müzeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi turizm kenti Antalya’ya 7 yeni müze kazandırmak için kolları sıvadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yapacağı 2 yeni müze ile toplamda 9 yeni müze açılacak. Antalya müzeleriyle anılacak.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

2. torba yasasında yeni müjdeler peş peşe sıralandı! Yeni maddeler eklendi: emeklilere ikramiye, emekli zammı, ev hanımı

Yeni yasama döneminde TBMM'nin ana gündemi olan 2. torba yasa, birçok kişi tarafından takip ediliyor. Özellikle memurlar ve emekliler için önemli olan bu yasa, Başkan Erdoğan'ın emeklilere ikramiye ile ilgili verdiği müjdenin ardından merakla beklenmekte. 2. Torba Yasa'yla ilgili son bilgiler...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

TOKİ'den Trabzonlulara yeni müjde! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projesi için beklenen müjde geldi. İşte TOKİ Trabzon projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Aile Bakanlığından peş peşe yeni müjdeler! Bu kişiler nisanda tam 1997 lira alacak! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni yardımı belli oldu. Bu yaşın üstündeki kişilere bakanlık tarafından PTT üzerinden 1997 lira maaş ödenecek.

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil’e yeni gelen müşteriler yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilir. Kahve sevenler, Yapı Kredi Mobil’den ilk kez müşteri olanlar Arçelik’ten dilediğiniz Tekli Telve’yi indirimli alabilir. İşte detaylar!

antalya yeni müzeler Haberi

antalya yeni müzeler


Her yıl yerli ve yabancı 20 milyonun üzerinde turisti ağırlayan Antalya’ya yeni müzeler geliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi kısa vadede Kent Müzesi, Türk ve İslam Medeniyetleri Müzesi, Nekropol Müzesi, Evrenseki Yörük Müzesi, Sinema Müzesi, orta vadede Doğa Tarihi Müzesi, Doğa Temalı Eğlence Merkezi oluşturacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ise Etnografya Müzesi ve Mevlevihane’yi Antalya’ya kazandıracak, Antalya Müzesi’nin yenilenmesini sağlayacak. 

ANTALYA KENT MÜZESİ

Antalya Kent Müzesi, Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi'ne bağlı olarak çalışacak. Türkiye’nin en iddialı Kent Müzesi Projesi büyük bir kültür, sanat, rekreasyon ve yeşil alan projesi olarak Antalya’ya ve turizme canlılık kazandıracak. Tarihi Belediye Binası, şu anki Fen İşleri, Çevre Sağlığı binaları, Kapalı Spor Salonu, yıkımına başlanan Atatürk Stadyumu alanı, Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve Karaalioğlu Parkı, Antalya Kent Müzesi...