27 / 04 / 2024

Antalya Yuva Mahallesi için taşkın önleme projesi

Antalya Yuva Mahallesi için taşkın önleme projesi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü, aşırı yağışların ardından taşkınların oluştuğu Antalya'nın Elmalı ilçesi Yuva Mahallesine yeni proje hazırladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ'den aylık 1.540 TL taksitle ucuz konut fırsatı! Yüzde 12 peşinat ve 180 ay taksit imkanıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 456 adet 2+1 konutu kura yöntemi ile satışa sunuyor. Konutların fiyatları 314 bin 997 TL'den başlıyor...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Kırıkkale'de 927 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kırıkkale Merkez orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi orta gelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi alt başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinde yer alan 251 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Antalya Duraliler Mahallesi imar planı bekliyor!

Antalya’nın hızla gelişen ve değişen mahalleleri arasında yer alan Duraliler imar planı bekliyor...

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da!

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi 2019 kura çekilişi 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 927 adet konut bulunuyor.

Antalya Yuva Mahallesi için taşkın önleme projesi Haberi

Antalya Yuva Mahallesi için taşkın önleme projesi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü, aşırı yağışların ardından taşkınların oluştuğu Antalya'nın Elmalı ilçesi Yuva Mahallesine yeni proje hazırladı DSİ 13. (Antalya) Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bölge Müdür Yardımcısı Koksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Elmalı ilçesi Yuva Mahallesini taşkından koruyacak olan "Elmalı Yuva Mahallesi Taşkın Kontrolü İnşaatı" işinin startını verdi. Yeni başlanılan proje ile ilgili bilgi veren Coşkun, "Yuva Mahallesi Taşkın Kontrolü İnşaatı kapsamında, 2 adet betonarme menfez, betonarme set imalatları ve çift taraflı betonarme duvarlı kanal yapılacak. 


Betonarme duvar Yine proje kapsamında 2 bin 595 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki betonarme duvarlı kanal sağ sahilinde, sıkıştırılmış dolgu üzerinde 250 santimetre genişliğinde ve 20 santimetre yüksekliğinde stabilize servis yolu çalışması yapılacak. Proje kapsamında patlatma öncesi zemin...