24 / 04 / 2024

Antalyaspor Kolejleri

Antalyaspor Kolejleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

Antalyaspor'un 40.5 milyon TL'lik arazisine alıcı çıkmadı!

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan bin 850 metrekarelik arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. İhale Komisyonu Başkanı Ziya Erbaş, arsanın pazarlık usulü satılacağını açıkladı. 

Antalya'daki 40.5 milyon TL'lik arazi pazarlık usulüyle satılacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Erbaş, arazinin pazarlık usulü ile satılacağını açıkladı.

Antalyaspor'dan 40,5 milyon TL'ye arazi satışı!

Antalyaspor Kulübü Derneğinin, 1.850 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Arazinin muhammen bedeli 40 milyon 500 bin TL...

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Gaziantep Stadyumu bugün açılıyor!

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep'te yeni stat heyecanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan ve ligin 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla taraftara kapılarını açacak stadyum, kullanılan teknolojiyle dikkati çekiyor.

Antalyaspor Kolejleri Haberi

Antalyaspor Kolejleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ikinci döneminin ikinci yılını tamamlamaya hazırlanan Menderes Türel, yatırımları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte 265 milyon lira yatırım bedelli 10 tesisi inceleyen Türel'e, Genel Sekreter Birol Ekici ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay da eşlik etti.


HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ 

Menderes Türel'in ilk durağı Antalyaspor Tesisleri oldu. Antalyaspor'un senelerdir özlediği kamp tesisinin 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacağını ifade eden Türel, "Dünyadakilerle boy ölçüşebilecek bir tesis. Dünyadaki en önemli kamp tesisleri olan Fransa ve İngiltere'deki milli ve kulüp takımlarının kamp tesisleri incelendi. Proje nihai noktaya geldi" diye konuştu. Türel, tesislerde biri bin 800 kişilik tribüne sahip olmak üzere 4 saha, fitness center, hidro terapi havuzu ve konferans salonu gibi her detayın bulunduğunu ifade etti.


TARİHİNİN EN ÖNEMLİ ADIM 

Türel, Antalyaspor...