29 / 03 / 2024

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.



Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı. Statta bir takım eksikliklerden dolayı bu karşılaşmada Gaziantep Arena'da üst kat tribünlere taraftar alınmayacağı belirtildi. Gaziantep Pusula Gazetesi'nde yer alan haberde, Antalyaspor karşılaşmasında güvenlik amacıyla stadın sadece alt kısmında bulunan bölüme taraftar girişinin yapılacağı söylendi.


Gaziantepspor'un Antalyaspor'u konuk edeceği karşılaşmada üst tribünlere taraftar alınmamasıyla karşılaşmada toplam 15 Bin bilet satışı gerçekleştirilecek. Yarım açılış olarak nitelendirilen bu durum karşısında, taraftarlar da üzüntü yaşarken bir sonraki iç saha maçı Gençlerbirliği müsabakasına kadar bu eksikliklerin giderilmesi bekleniyor.



Öte yandan Gaziantep şehir meydanında yer alan Passolig noktalarında ise uzun kuyruklar oluşuyor. Kırmızı-siyahlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma biletlerinin tamamen satılması bekleniyor. Bu müsabakada Gaziantepspor'u yaklaşık 15 Bin taraftarının

desteklemesi tahmin ediliyor.


Futbol Arena 


Geri Dön