26 / 04 / 2024

Antalyaspor Tesisleri çalışmaları

Antalyaspor Tesisleri çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Şanlıurfa Bozova'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde çalışmalar sürüyor!

Mimarisi, sosyal tesisleri ve ismi ile Türkiye'nin en özel okullarından biri olan Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde (İHL) çalışmalar hız kazanıyor.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa'da Uzunburun mevkiinde yaklaşık 440 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan ve 650 ton çöp depolama kapasitesinde olacak Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

AfyonKarahisar Emirdağ'da Sosyal Tesis çalışmaları devam ediyor!

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargının Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bünyesinde kurulacak olan taziye evlerinin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Demirci Atık Su Arıtma Tesisleri için çalışmalar başlıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’ye kazandıracağı Atık Su Arıtma Tesislerinin zemin etüt çalışmalarını sonuçlandırdı.Yyapılan açıklamaya göre projelerin detay çalışmalarının kısa zaman içerisinde başlayacak

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmalar devam ediyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak" dedi

Antalyaspor Tesisleri çalışmaları Haberi

Antalyaspor Tesisleri çalışmaları


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor. Yüzde 95’i biten tesis açılış için gün saymaya başladı.


Döşemealtı’nda geçtiğimiz yılın Mayıs ayında ilk kazması vurulan 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayan kamp ve spor tesislerinin inşaat çalışmasında yüzde 95’lik kısım tamamlandı. Projedeki çalışmaların bir bir bitmesi ile Antalyaspor Tesislerinin görkemli görüntüsü de ortaya çıkmaya başladı. 


TRİBÜN İLE SPOR SALONU HAZIR

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, kaba inşaatı biten tesisin dış cephe çalışmalarında ise sona geldiğini, zemin kaplama işlemlerinin sürdüğünü ifade etti. Modern mimarisiyle oyuncusundan taraftarına herkesi heyecanlandıran tesisteki futbol sahalarının alt yapısı da tamamlandı. Önümüzdeki günlerde çim ekme işlemleri...