24 / 04 / 2024

antasya rezidans örnek daire resimleri

antasya rezidans örnek daire resimleri

Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Antasya Rezidans projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Antasya Rezidans'ta fiyatlar 380 bin liradan başlıyor...

AcarBlu Rezidans'ta teslimler Ağustos 2016'da!

AcarBlu Rezidans projesinde üç farklı dekorasyon anlayışıyla hazırlanan örnek daireler beğeniye sunulmaya başlandı. AcarBlu’nun anahtar teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Mi'Marin Köyce Alaçatı örnek villaları hazır!

Alaçatı’nın ilk rezidans villa köy projesi olma özelliğini taşıyan Köyce Alaçatı’nın 2+1 3+1 ve 4+1 tipteki örnek villaları yeni yıla hazır.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Eagle Rezidans Kartal örnek daire!

Eagle Rezidans'de daire teslimlerinin önümüzdeki ay yapılması planlanıyor. İstanbul Kartal'da yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Eagle Rezidans Kartal örnek daire görselleri...

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri hazır!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde örnek daireler tamamlandı. Sosyal tesisleri, Uludağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

Antasya Rezidans Ümraniye satılık!

Antasya Rezidans Ümraniye satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 617 adet daireden meydana gelen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Ümraniye Antasya Rezidans teslim tarihi!

Ümraniye Antasya Rezidans teslim tarihi kapsamında projedeki dairelerde 2015 yılının Ekim ayında yaşam başlayacak. Tek blok şeklinde yükselen konut bloğunda toplam 617 adet daire yer alıyor.

antasya rezidans örnek daire resimleri Haberi

antasya rezidans örnek daire resimleri

Daire büyüklüklerinin 74 metrekare ile 100 metrekare arasında değiştiği Antasya Rezidans'ta örnek daireler hazırlandı. Antasya Rezidans Ant Yapı tarafında Ümraniye'de inşa ediliyor.


Antasya Rezidans örnek daire!




42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans Konutları 617 adet daireden meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Teslimlerin 2015 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Antasya Rezidans satış fiyatları 380 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Ant Yapı Antasya Rezidans'ta üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor. 


Ümraniye Antasya Rezidans satış ofisi

Tel :...