27 / 04 / 2024

Antasya Rezidans satışları

Antasya Rezidans satışları

Antasya Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Satışları devam eden Ümraniye Antasya Rezidans daire teslimlerinin 2015 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje karma proje olarak tasarlanıyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Antasya Rezidans'ın yarısı satıldı!

Genel merkezi olarak Ümraniye'yi seçen Ant Yapı, Antrium projesinin ardından bölgede hayata geçirdiği 42 katlı Antasya Residince projesinin yarısı satıldı. Prıje Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Antasya Rezidans Ümraniye Evleri'nde 480 bin TL'ye 2+1!

Ümraniye'de Ant Yapı tarafından konumlandırılan ve toplamda 617 rezidansı bünyesinde barındıran ayrıca proje içindeki konutların 2+1 ve 3+1 dairelerden oluştuğu Antasya Rezidans Ümraniye Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 480 bin liradan başlıyor...

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Teras Kule Rezidans Kartal satışları!

Teras Kule Rezidans Kartal satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Teras Kule Rezidans Kartal projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirilecek...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Bağcılar Nurol Park Rezidans satış fiyatları!

Dairelerin 1+1'den 4+1' e kadar değişiklik gösterdiği proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park Rezidans satış fiyatları 440 bin TL' den başlıyor.

DKY Sahil Rezidans satılık!

DKY Sahil Rezidans satılık daire tipleri arasında 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5'lar yer alıyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje toplamda 140 adet konuttan meydana geliyor.

Adam Kule Rezidans satış ofisi!

Adam Kule Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projenin lansman öncesinde ön satışları devam ediyor.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Mirage Rezidans satış fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor.

Antasya Rezidans satışları Haberi

Antasya Rezidans satışları

Antasya Rezidans Ümraniye 617 bağımsız bölüm, 42 kattan meydana geliyor. 30'uncu kat seviyesine kadar çıkan Antasya Rezidans projesinin satışlarının yarısı tamamlandı. 


Ant Yapı imzası ile yükselen Antasya Rezidans daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Antasya Rezidans karma proje olarak inşa ediliyor.


Antasya Rezidans teslimleri 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşecek. Projenin satış süreci devam ediyor.


Antasya Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 25'ini peşin ödedikten sonra kalan kısmını 2016 yılının sonuna kadar vadelendirme olanağı bunuluyor. Anlaşmalı bankalardan  120 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanma imkanı da sunuluyor.


Tel : 0216 630 68 68

Web: