26 / 04 / 2024

Antplato Ofis projesi

Antplato Ofis projesi

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antplato adres!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Peki proje nerede? İşte Antplato adres bilgileri...

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek.

Antplato ofis projesi!

Antplato ofis projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL 'den başlangıç gösteriyor. 180 adet ofisten meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Antplato ofis projesi nerede?

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. İstanbul Antplato ofis projesi nerede?

Mehmet Okay Antplato Ofis'i Ormancı hikayesi ile anlattı!

Yoğun iş temposunun verimsiz çalışmaya yol açacağını dile getiren Mehmet Okay Antplato Ofis projesinin ''The New Bussines Tren'' sloganı altında özetlediklerini söyledi. Mehmet Okay Antplato Ofis'i bir Ormancı hikayesi ile anlattı.

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi!

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi 11 bin 67 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde 5 bin 773 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylerbeyi Ofis Projesi'nde ön talep toplanıyor.

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato Ofis projesi Haberi

Antplato Ofis projesi

Ay sonu inşaat çalışmaları başlayacak olan Antplato projesi 180 adet ofis ile yükselecek. Antplato projesinde ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. 1.032 metrekareye kadar modüler sistemle yükselebilme imkanına sahip oluyor.



Antplato projesinde ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayarak ofis alanlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje, Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor.



Antplato projesi toplam yatırım bedeli 50 milyon dolar olarak belirlendi. Ant Yapı Antplato projesi inşaat çalışmaları ay sonunda başlayacak olup teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. 


Antplato ofis projesi iletişim

0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: www.antplato.com

Beyza...