27 / 04 / 2024

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek.



Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alacak Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek. 


Lansmana özel ödeme kolaylıkları ve fırsatların olacağını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Çıkış fiyatlarımızda metrekaresi 4.500 liradan başlayacak. Yine aidat ödemelerini de oldukça uygun belirlemeye çalışıyoruz" dedi. Toplam: 35.000--raetrekare .inşaat alanı nda-konuroJaoan Antplato, 10.000 metrekare modern-giydirnıfe cam cepheye sahip olacak. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, tercihe göre "home office" olarak ya da modüler ve esnek kat planlamasıyla 1.032 metrekareye kadar genişletebiliyor. 


Yeni Akit 



Geri Dön