19 / 04 / 2024

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.



EQ Dergisi’nde yer alan habere göre, Antplato’da teslimatlar geçen yılın Aralık ayında başlamıştı. İstanbul’un yıldız ofis ve yatırım bölgesi, yeni cazibe merkezi Basın Ekspres Yolu’nda, “çalışanların mutluluğu” mottosunun yanı sıra işlevsellik, rahatlık ve en yüksek çevre koruma standartlarını gözeterek iddialı bir konseptle başlattığımız ofis projemizin yatırım değeri 50 milyon dolara ulaşıyor.


E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren kavşakta yükselen Antplato, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler gibi hızla gelişen üç ilçeye ek olarak, İstanbul Atatürk ve üçüncü havalimanlarına da yakın. Üstelik planlanan Halkalı-Kirazlı metro hattı üzerinde; Mimar Sinan durağına 300 metre, Fatih durağına 200 metre,  Marmaray  aktarma merkezi olan Halkalı durağına 3 kilometre mesafede.


Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı.


25 katlı tek bir bloktan oluşan Antplato, 23 ofis katında toplam 180 adet ofis birimini içeriyor. 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanıyor. Proje, 10.000 metrekare modern giydirme cam cephesiyle kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekânlara sahip. Kat planında, 3,90 metre yükseklikte, 80 metrekarelik ve 172 metrekarelik iki farklı büyüklük seçenekleri bulunan ofisleri, modüler ve esnek kat planlaması sayesinde ister ofis ister “home offıce” olarak kullanabilir ve 1032 metrekareye dek genişletebilirsiniz.


Zeynep Ülker ve Site Müdürü Tamer Şahin, Antplato’da ikinci el taleplerinizi karşılamak üzere hazırlar.


Geri Dön