23 / 04 / 2024

Antplato

Antplato

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. Dilenirse modüler birleştiriliyor..

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesi kapsamında ofis alanları ise 80 metrekare ila 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Ant Yapı Antplato projesinin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor...

Antplato'da çalışmalar yakında başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak. Antplato projesi Basın Ekspres Yolu 'nda hayata geçirilecek.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ise ay sonunda başlayacak. Teslimler çalışmalar başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

Antplato'da inşaat çalışmaları başlıyor! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak. Basın Ekspres Yolu'ndaki projede toplam 180 ofis yer alacak.

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

İlk ofis binası AntPlato satışta!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları 4500 liradan başlıyor

Ant Yapı yeni projeye imza atıyor! Antplato!

Antplato, Ant Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. 50 milyon dolarlık Antplato'nun inşasına önümüzdeki yaz aylarında başlanması planlanıyor.

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Ödüllü Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde!

Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde ilk kez kullanıldı. Masa, New York’ta düzenlenen Best of the Year 2016 kapsamında Casa firmasına birincilik ödülünü getirdi

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato’da final heyecanı!

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

Basın Ekspres Antplato'da sona doğru!

Bugünün ofis tasarımında işlevsellik tek başına yeterli değil artık. Çalışma hayatının geçtiği binalar yeşil kriterlere uygun olmalı, tasarım ferah olmalı, en çok da çalışanların mutluluğu gözetilmeli...

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Antplato Haberi

Antplato

EQ Dergisi’nde yer alan habere göre, Antplato’da teslimatlar geçen yılın Aralık ayında başlamıştı. İstanbul’un yıldız ofis ve yatırım bölgesi, yeni cazibe merkezi Basın Ekspres Yolu’nda, “çalışanların mutluluğu” mottosunun yanı sıra işlevsellik, rahatlık ve en yüksek çevre koruma standartlarını gözeterek iddialı bir konseptle başlattığımız ofis projemizin yatırım değeri 50 milyon dolara ulaşıyor.


E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren kavşakta yükselen Antplato, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler gibi hızla gelişen üç ilçeye ek olarak, İstanbul Atatürk ve üçüncü havalimanlarına da yakın. Üstelik planlanan Halkalı-Kirazlı metro hattı üzerinde; Mimar Sinan durağına 300 metre, Fatih durağına 200 metre, Marmaray aktarma merkezi olan Halkalı durağına 3 kilometre mesafede.


Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun...