25 / 04 / 2024

antplato ofisleri ne zaman teslim

antplato ofisleri ne zaman teslim

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesinde yer alacak olan 180 ofisin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe'de inşa edilecek. Proje 87 bin metrekare inşaat alanından oluşacak. Peki Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

DKY Kartal Ofisleri fiyatları!

DKY Kartal Ofisleri fiyatları 8 milyon liradan başlıyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

antplato ofisleri ne zaman teslim Haberi

antplato ofisleri ne zaman teslim

Halkalı'da Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesi Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 180 adet ofis yer alıyor.


Antplato projesinin inşaatının bu ay sonunda başlaması düşünülüyor. Proje toplam 1.032 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ant Yapı Antplato 50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. Projede yer alan ofislerin alanları 80 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Halkalı Antplato projesindeki ofislerin metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projedeki ofisler 2016 yılının sonuna kadar teslim edilecek.


Antplato Adres: Basın Ekspress Yolu, Fatih Caddesi, Dereboyu Sokak , Halkalı  İstanbul 


Ant Yapı Antplato iletişim

0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: