26 / 04 / 2024

apartman görevlileri sorunları 2021

apartman görevlileri sorunları 2021

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi! Emniyet görevlileri denetimlere başladı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin uygulanan yeni düzenleme resmen başladı. Emniyet görevlileri yeni kurallara ilişkin denetimlere de başladı.

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi adına geri sayım devam ediyor. Sandık görevlileri için belirli bir ücret ödemesi yapılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Öğretmen, polis, bekçi, avukat, din görevlileri dikkat! Beklediğiniz haber geldi!

3 Ocak günü açıklanacak enflasyon verilerinin ardından memur ve emekli zamları netleşirken, bu tutarın üzerine 3600 ek gösterge zammı da eklenecek. Bugün itibarıyla 3600'e çıkartılanlardaki 1391 liralık artış 2 bin 500 TL’yi geçmiş olacak.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Memurlar yıllar sonra rahat bir nefes alacak! Yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge için net tarih belli oldu

Polis, din görevlileri ve hemşireler için verilmesi tasarlanan 3600 ek gösterge için tarih belli oldu. Son toplantının ardından 3600 ek gösterge için hazırlanan düzenleme Meclis’e gönderilecek. 3600 ek göstergenin kabul edilmesinin ardından maaş, emekli aylıkları ve ikramiyeler artacak.

Apartman gürültü yönetmeliği nedir? Apartmanda gürültü yapılması durumunda neler yapılır?

Apartman hayatı birçok insana göre kolay olsa da bazı zamanlar ciddi anlamda zor olabilir. Aynı binada yaşayanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunlardan biri de gürültü… Apartman gürültü yönetmeliği de tam bu noktada özgürlük alanını işgal etmeyi engelliyor.

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

apartman görevlileri sorunları 2021 Haberi

apartman görevlileri sorunları 2021

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasına, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir." sözünü hatırlatarak, "Hiç kimse bu coğrafyada kendini kimsesiz, sahipsiz zannetmesin" diye başladı.

Apartman görevlilerinin yeri geldiğinde 24 saat görev yaptığını fakat görünmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Siyaset kurumu sizi görmüyor. Bir sürü büyük laflar ediliyor, vatan, millet, Sakarya... İyi de her gün çalışan, doğru dürüst bayramı ve tatili bile olmayan, oturduğu yerler çok sağlıklı olmayan yüzbinlerce insanın sorunuyla acaba siyaset kurumu ilgilendi mi?" diye sordu. Bütün apartman görevlilerinin "dostları" olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin...