23 / 04 / 2024

Apartman talimatnamesi örneği

Apartman talimatnamesi örneği

Apartman talimatnamesi nedir? Apartman talimatnamesi kapsamında nelere yer veriliyor? Apartman talimatnamesi nasıl ve neden hazırlanıyor? Apartman talimatnamesi kim tarafından hazırlanıyor? İşte apartman talimatnamesi ve örneği...

Apartman aylık gelir gider tablosu örneği word!

Apartman aylık gelir gider tablosu apartman yöneticisi tarafından hazırlanıyor. İşte apartman aylık gelir gider tablosu örneği...

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

Apartmanda işyeri açmak için muvafakatname örneği!

Bir apartman dairesinde Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında izin verilen bir işyeri açmak isteniyorsa, apartmandaki tüm kat maliklerinden muvafakatname alınıyor. İşte apartmanda işyeri açmak için muvafakatname örneği!

Bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Apartman yöneticisinin kat maliklerini yılın belirli günlerinde bir araya getirmesi gerekiyor. Bina yönetimi toplantı yapacağı zaman toplantı tutanağı hazırlanıyor. İşte, bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Kapıcı talimatnamesi örneği!

Kapıcılar apartmanın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin ve döşemelerin bakımı, temizliği, bağımsız bölümlerde oturanların çarşı işlerinin görülmesi gibi işlerden sorumlu oluyor. İşte kapıcı talimatnamesi örneği..

Apartman toplantısı duyurusu örneği!

Apartman yönetiminin yılın belli dönemlerinde toplantı yapması gerekiyor. Toplantı için kat maliklere bir çağrı yapılması gerekiyor. Peki, duyuru nasıl yapılır? İşte apartman toplantısı duyurusu örneği..

Apartman yöneticisinin istifa dilekçesi örneği!

Kat malikleri kurulunca verilen kararların yerine getirilmesi gibi görevleri yerine getirmek ile mükellef olan apartman yöneticisi isterse bu görevinden istifa edebiliyor. İşte apartman yöneticisinin istifa dilekçesi örneği..

Kapıcı yıllık izin formu örneği!

Kapıcıların yıllık iznini kullanabilmesi için yıllık izin formunu doldurmaları ve apartman yönetimine teslim etmeleri gerekiyor. Peki, bu form nasıl doldurulur? İşte kapıcı yıllık izin formu örneği..

Çöp vergisi beyannamesi örneği!

Çöp vergisi, bina/apartman katında ikamet edenler veya işyerini kullananlar tarafından ödeniyor. Vergiyi ödeyebilmek için çöp vergisi bildirim formunun doldurulması gerekiyor. İşte, çöp vergisi beyannamesi örneği

Apartman yönetim planı örneği 2015!

Bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmünde olan apartman yönetim planı, yönetim tarzını, kullanma maksat ve şekli gibi hususları düzenliyor. İşte apartman yönetim planı örneği 2015..

Apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Apartmanın ortak gideri olan aidat borcunu ödemeyen ev sahiplerine biriken aidat borçları için apartman yönetimi tarafından ihtarname gönderilebiliyor. İşte, apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Olağanüstü apartman toplantısı çağrısı örneği!

Önemli bir sebebin çıkması halinde, yöneticinin veya denetçinin veya kat maliklerinden üçte birinin istemi üzerine olağanüstü apartman toplantısı bir çağrı ile yapılıyor. İşte olağanüstü apartman toplantısı çağrısı örneği..

Kapıcı sözleşmesi örneği 2015!

Konut kapıcıları yönetmeliği gereğince, apartman yönetimi ile kapıcının arasında iş sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. Sözleşme kapsamında, kapıcıya, yöneticiye ve iş şartlarına yer verilmesi gerekiyor. İşte kapıcı sözleşmesi örneği 2015...

Apartman talimatnamesi örneği Haberi

Apartman talimatnamesi örneği

Apartman talimatnamesi!

Apartman talimatnamesi kapsamında tüm apartman sakinlerinin uymaları gerektiği bir dizi apartman kuralları sıralanıyor. Bu kurallara tüm apartman sakinlerinin riayet etmeleri gerekiyor. Kurallara uygun olarak davramılması durumunda apartmanda; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanı garanti ediliyor.


Bir apartmanda alınabilecek kimi kurallar aşağıda sıralanıyor. İşte apartman talimatnamesi örneği:


Örnek apartman talimatnamesi:

1- Kat Maliki; binanın dış duvarlarında, çatısında, cephesinde ve pencerelerinde bakım ve temizlik yapan işçilere iş süresince iskele kurabilmesi için balkonunu veya terasını kullanması için izin vermek zorundadır.

2- Balkondan veya diğer müşterek yerlerden halı vb. şeyler silkelemek yasaktır. Silkelemek zorunluluğu olursa PAZAR ve PAZARTESİ günleri; ARKA BALKONDAN ve belirtilen saatler arasında, SİLKELEME yapılacaktır. Bunun dışında silkeleme yapılmayacaktır. Silkeleme Saatleri:

-Daire 13: 09.00-10.00 saatleri arasında

-Daire 11 ve 12: 10.00-11.00 saatleri...