19 / 04 / 2024

apple store zorlu center ne zaman açılacak

apple store zorlu center ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Apple CEO'su Tim Cook ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Tim Cook, görüşmede Nisan ayında İstanbul'da, dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip bir Apple satış mağazası açacaklarını belirtti...

Apple zamma doymadı: App Store tarafı için de zam geliyor!

Telefon fiyatlarına 3 ayda 5 kez zam yapan şirket, App Store fiyatlarını da güncelleyecek. İşte detaylar...

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

App Store'un geliri dudak uçuklattı! Geliri iki yılda %71 arttı

Apple, telefona yüklü olan App Store'daki küçük geliştiricilerin bu zamana kadar gelirinin 2020'den 2022'ye %71 arttığını vurgulayan bağımsız bir araştırmanın bütün bilgilerini paylaşarak yayınladı.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

IOS kullanıcılarına müjde! Hemen bakın!

Popüler Microsoft SwiftKey uygulaması, yoğun talep üzerine iOS için Apple Store'a geri döndü. İşte detaylar...

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Apple'dan izin çıktı: 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri var!

Apple’dan 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri biçilen NFT uygulamalarının App Store’da sunulmasına izin çıktı.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

apple store zorlu center ne zaman açılacak Haberi

apple store zorlu center ne zaman açılacak


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ar-Ge konusunda Türkiye'de hükümetin önemli teşvikler uyguladığını belirterek, Apple'ın Türkiye'ye bu konuda daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti.


Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Gül, Apple CEO'su Tim Cook ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti. 


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!


Kabulde, Apple'ın Kaliforniya'daki merkezine iki yıl önce gerçekleştirdiği ziyarette Türkçe klavye konusunu gündeme getirdiğini anımsatan Gül,  Apple'ın bu talebe karşılık vererek sorunu çözmesinden dolayı teşekkür etti. Gül, Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunu, Apple'ın Türkiye'deki varlığının güçlü olması gerektiğini, yakında İstanbul'da açılacak olan Apple satış mağazasının bunu pekiştireceğini ifade etti. 


Ar-Ge alanında Türkiye'ye daha fazla önem verilmeli 


Gül, Ar-Ge konusunda Türkiye'de hükümetin önemli teşvikler uyguladığına değinerek, Apple'ın Türkiye'ye bu konuda...