26 / 04 / 2024

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 



Apple, bazı iPad mini modellerinde pil değişimi yerine cihaz değişimi yapıyordu ancak iPad mini 6 için bu kuraldan vazgeçti. Peki, iPad mini 6 pil değişimi ücreti ne kadar oldu?

iPhone’larda olduğu iPad’lerde de pil değişimi Apple Store ve yetkili servisler aracılığıyla yapılabiliyor ancak… Pil değişimi yapılabilen iPad’ler arasına geçen senenin sevilen modeli iPad mini 6 da eklendi. Apple, şimdiye kadar bu cihazın pilinde sorun yaşayanlar için tamir etmekle uğraşmıyor, yeni iPad ile değiştirme yoluna gidiyordu. Apple, bu politikasını değiştirdi ve yeni karar aldı.

Artık yeni alınan kararla birlikte iPad mini 6’da pil sorunu ile Apple ve ona bağlı onarım merkezlerine giden kullanıcılar, yeni cihaz almak yerine batarya değişimi yapılmış cihazını kullanmaya devam edecek.

Apple dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?


Geri Dön