28 / 03 / 2024

Aqua City Denizli nerede

Aqua City Denizli nerede

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.

Aqua City Denizli adres!

Daire alanlarının 72 metrekareden başladığı proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Denizli adres bilgileri kapsamında proje İzmir Asfaltı Üzeri 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Aqua City Denizli satış ofisi!

Aqua City Denizli satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Denizli Aqua City satış ofisi!

Denizli Aqua City satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Teslimleri 2017 yılı Haziran ayı içerisinde yapılacak olan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri 210 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Peki Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Sinpaş satılık!

Aqua City Denizli Sinpaş satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Konut teslimleri Haziran 2017'de yapılacak olan proje Denizli'de hayata geçiriliyor.

Aqua City Denizli Evleri nerede?

Banka kredisi ile firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabilen Aqua City Evleri daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Aqua City Denizli Evleri nerede?

Sinpaş Aqua City Denizli fiyat!

Sinpaş Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılacak olan projede 6 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Sinpaş Aqua City iletişim!

İlk etabında 900 adet dairenin yer aldığı Sinpaş Aqua City iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Yapı imzası ile inşa edilen projede lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Aqua City Denizli fiyat listesi!

Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Eski EGS Park alanında inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aqua City Sinpaş satış ofisi!

Aqua City Sinpaş satış ofisi ile 444 19 74 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Sinpaş Aqua City ne zaman teslim?

Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen Aqua City Konutları alanları 72 metrekare ile 241 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Peki Sinpaş Aqua City ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Aqua City Denizli nerede?

Aqua City Denizli nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sinpaş Aqua City Denizli'de 2 bin 90 adet daire bulunuyor...

Denizli Aqua City’de yaşam başladı!

Şehrin en hızla değerlenen ve en çok kazandıracak projesi Aqua City'de yaşam başladı.

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle!

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Sinpaş Süper Plan kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor. 

Aqua City Denizli Evleri satılık daire!

1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunulan Aqua City projesi 210 bin 721 metrekare alana sahip. Proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri ödemeleri!

Teslimlerin bu ay başlayacağı Aqua City Evleri 904 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Sinpaş Aqua City Denizli Evleri ödemeleri...

Sinpaş Aqua City Denizli 2017 fiyat listesi!

Aqua City Denizli projesi Sinpaş Yapı tarafından inşa edildi. Teslimleri bu ay yapılan projede dairelerin fiyatları 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Sinpaş Aqua City Denizli fiyatları 2017 listesi!

Aqua City projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Aqua City Evleri Denizli fiyatları!

Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City projesinde daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Projede teslimler bu ay yapılıyor...

Denizli Aqua City Evleri konut fiyatları!

Denizli Aqua City Evleri konut fiyatları 291 bin TL'den başlıyor. Toplam 904 daireye yer verilen proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Sinpaş Aqua City Denizli özeme şartları!

Aqua City projesi Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Aqua City projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş Konutları fiyat listesi 291 bin 200 TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Aqua City Denizli ödeme planı!

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City projesinde daire fiyatları 291 bin 200 TL 'den başlayarak değişiyor. İşte Aqua City Denizli ödeme planı...

Aqua City Denizli Konutları satış fiyatları!

Aqua City Denizli Konut Projesi'nde daireler bu ay teslim ediliyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Aqua City Denizli nerede Haberi

Aqua City Denizli nerede

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.




Sunduğu benzersiz sosyal olanakları ve yaşam alanlarıyla Denizli’yi yepyeni bir konut konseptiyle tanıştıracak olan Aqua City Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, su kıyısında yalı yaşamı, Malpler Bölgesinden getirilen özel kumuyla oluşturulan Denizli’nin ilk kumsalının yanı sıra, yatırım ve yaşam değeriyle de Denizlililere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını Temmuz ayında aralayacak.




Teslimden Önce Son Fırsat


Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City’deki ayrıcalıklı yaşamda yerini almak isteyenler teslimden önce son fırsatı değerlendirebilir, 80 ay sıfır faiz fırsatıyla kolayca ev sahibi olabilirler. Teslim heyecanının yaşandığı...