19 / 04 / 2024

Aqua Florya projeleri

Aqua Florya projeleri

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

Galatasaray Divan Kurulu'nun gündeminde Riva ve Florya var!

Galatasaray'da Emlak Konut tarafından fesih süreci başlatılan Riva ve Florya projeleri için Divan Kurulu bugün toplanıyor.

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

So CHIC Aqua Florya AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC… yurt içindeki 55'nci mağazasını Aqua Florya AVM'de açtı...

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Aqua Florya için soruşturma başlatıldı!

Aqua Florya, İBB mülkiyetindeki araziye 30 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirildi. Ancak AVM ve otelden meydana gelen Aqua Florya için İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı...

Aqua Florya yılbaşında açık mı?

Aqua Florya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya yılbaşında açık mı? Aqua Florya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Aqua Florya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Galatasaray Riva ve Florya projesinde resmi imzalar atıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva - Florya projeleri için Emlak Konut ile resmi imzaların atıldığını açıkladı.

Riva ve Florya projeleri GS'yi 330 milyonluk borçtan kurtaracak!

G.Saray Başkanı Özbek ilk olarak banka borçlarını ödeyecek ve ağır faiz yükünden kurtulacak... UEFA tehdidini de bitirecek olan Özbek'in hedefi, G.Saray'ı Avrupa'nın en büyük bütçeli 10 kulübü arasına sokmak.

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri bugün Genel Kurul'da!

Yönetim, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirmesi için yetki istiyor. Muhalefet “Değerinin altına gidiyor” diyor. Tek gündemi olan kurulda Emlak Konut ile imzalanan ön protokol Genel Kurul’un oyuna sunulacak

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Aqua Florya projeleri Haberi

Aqua Florya projeleri

Çocukların zihinsel gelişimlerini ve el becerilerini desteklemeyi amaçlayan “Hikaye Evi” projesinde, Aqua Florya’nın food court alanında yemek yiyen aileler, çocuklarını yine aynı alanda kuruluan “Hikaye Evi”ne emanet edebilecek, çocuklar da Türkçe ve İngilizce hikayeler dinleyerek hayal güçlerini ve ingilizce bilgilerini geliştirebilecek. Üstelik, çocuklar, hikayelerin yanı sıra el becerilerini geliştirmek amacıyla yine Doğa Koleji’nin uzman eğitmenleri ile dijital ebru sanatının renkli dünyasını keşfedecek.


Aralık ayı boyunca devam edecek etkinlikte, aileler Aqua Florya’nın deniz manzaralı ve geniş food court alanıda yemek yemenin keyfini çıkarırken,  minikler ailelerinin yanı başında kurulan “Hikaye Evi”nde hayal dünyaların kapılarını...