24 / 04 / 2024

arazli kullanım kirası

arazli kullanım kirası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Büyük Havaalanı açıldı. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadı ve bu yıldan sonra bu işi yapan konsorsiyum, devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek." ifadelerini kullandı...

Devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Büyük Havaalanı açıldı. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadı ve bu yıldan sonra bu işi yapan konsorsiyum, devlete her yıl 822 milyon avro arazi kullanım kirası ödeyecek." ifadelerini kullandı...

Avrasya Gayrimenkul SPK başvurusunda hak kullanım panelini kullandı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul SPK başvurusunda hak kullanım panelini kullandı.

Alo Tapu Hattı kullanımında artış yaşandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın eylül ayında işleme aldığı ‘Alo Tapu Hattı’ ile ‘Online Randevu Sistemi’nin kullanımında artış var...

Şemsi Bayraktar: Tarımsal arazilerin amaç dışı kullanımı tehlike yaratıyor!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, doğal kaynakların bilinçsizce kullanımı ve bunun sonucunda meydana gelen kayıpların ürkütücü boyutlara ulaştığını söyledi

Server Tanfer: Akıllı binalar enerji kullanımını yüzde 50'ye kadar azaltabiliyor!

Enerji kullanımı yüzde 50 azalıyor. IBM Türk Teknoloji ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer, IBM'in kendi binalarını akıllı hale getirerek bu konuda en büyük örneklerden biri olduğunu söyledi.

Elektrik kaçak kullanım cezası nedir?

Elektriği her ne sebeple olursa olsun sayaçtan geçirmeksizin veya sayacı (ölçü sistemini) bozarak kullanmak kaçak elektrik kapsamına giriyor. Peki, elektrik kaçak kullanım cezası nedir? İşte elektrik kaçak kullanım cezası..

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Elektrik aboneliği için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Yapılan aboneliğin ardından elektrik faturaları kişinin adına düzenleniyor. Peki, usulsüz elektrik kullanımı nedir? Neler usulsüz kullanım kapsamına girer?

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

arazli kullanım kirası Haberi

arazli kullanım kirası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, şehir merkezindeki bir otelde düzenlenen "Muhtarlar Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, muhtarlığın yerel yönetimde en önemli ve zor görevlerden biri olduğunu, muhtarların hizmet ettikleri kişilerle her gün bir arada bulunduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Muhtarların, vatandaşların her türlü sorun ve taleplerinin ilgili makamlara ulaştırılmasında çok önemli görevler üstlendiğine işaret eden Turhan, görevlerini yerine getirmek için büyük emek harcayan muhtarlara teşekkür etti.

Turhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'de 2002 yılında başlayan AK Parti iktidarının bugüne kadar insana hizmet etme aşkıyla hareket ettiğini belirterek, "Siz bu hizmetlerin aslında hepsini hak ediyordunuz, bunların bazıları belki sizin hizmetinize gecikmiş olarak sunuldu. Biz Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, hakkı hak edene teslim etmek için varız. Bunun için...