20 / 04 / 2024

Arçelik buharlı ütü

Arçelik buharlı ütü

 Arçelik yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü alımında 400 TL'lik bir indirim uygulanıyor. İşte kampanyanın detayları ve fiyat listesi...

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Toygan Pulat kimdir? Çok uluslu şirketlerce kaç yıl çalıştı? Arçelik’te hangi ekibi yönetiyor?

Toygan Pulat hangi alanlarda çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Toygan Pulat’ın hayatı...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

ŞOK’ta Philips buharlı ütü 1.799 TL’ye, Philips blender 1.229 TL’ye, vantilatör 619 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 5 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda Philips buharlı ütü 1.799 TL’ye, Philips blender 1.229 TL’ye, vantilatör 619 TL’ye düştü. İşte 5 Temmuz Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Arçelik EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi cazip fiyatıyla görücüye çıktı!

Arçelik, kahve tiryakilerine müjdeyi verdi. EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi’ni satışa çıkaran Arçelik, aynı zamanda bu makineni detaylarını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Arçelik buharlı ütü Haberi

Arçelik buharlı ütü


Son dönemde yükselen döviz kuru nedeniyle bir çok ürünün fiyatı yükselmiş durumda. Bu artıştan etkilenen sektörlerin başında ise teknoloji ürünleri geliyor. Ayrıca beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin de fiyatları oldukça arttı. Fakat zaman zaman yapılan kampanyalar ve uygulanan indirimler alıcıların bir nebze de olsa yüzlerini güldürüyor. 

Son olarak Arçelik Ekim ayı indirimlerini açıkladı. 15 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanyalardan birisi ise BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü de gerçekleşti. Kampanya kapsamında ütü alımında 400 TL indirim uygulanıyor. Peki BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü fiyatı ne kadar? Kampanyadan yararlananlar BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüyi kaç TL'ye alacak? İşte detaylar..

BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü 
Normal satış fiyatı: 1.799 Türk...