19 / 04 / 2024

Arconıc Turkey Mühendislik nerede

Arconıc Turkey Mühendislik nerede

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arconıc tarafından kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üçtepe tarafından kuruldu.

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İkto ve Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

Arconıc Turkey Mühendislik nerede Haberi

Arconıc Turkey Mühendislik nerede

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arconıc tarafından kuruldu. 


Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi konusu:

Tekerlek ve aksesuar, ulasım,otomotiv, bina ve insaat ürünleri dahil olmak ve bunlarla sınırlı olmamak üzere hafif mühendislik çözümleri ürünlerinin satıs ve dagıtımı Sirket, amaç ve konunun gerçeklestirilmesi için asagıdakileride yapabilecektir: 1)Sirket,amaç ve konusuna uygun olarak, ülke içinde ya da dısında atölyeler, sirketler, binalar, ticari ya da diger birimler kurabilir ya da kurdurabilir, amaç ve konuya hizmet edecek ya da artı deger kazandıracak biçimde bunları satın alabilir, kiralayabilir, isletebilir, satabilir; satıs ve dagıtım organizasyonunu saglayacak acentelik, bayilik ,irtibat bürosu açabilir ya da verebilir; her türlü tasıma, ithalat ve ihracat faaliyetlerinde bulunup bunlara iliskin islemleri organize edebilir....ve anasözleşmesinde yazılı...