27 / 04 / 2024

Arda Turan kardeşi

Arda Turan kardeşi

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

İŞKUR resmen duyurdu! Bekçi alımları başladı! Bekçi olmak isteyenler hemen baksın! 

Son zamanlarda iş ilanlarının büyük kısmını oluşturan İŞKUR işveren ile işçiyi buluşturmaya devam ediyor. İŞKUR şu günlerde bekçi alımı yapan kurumlardaki ilanları duyurmaya başladı. Kimler bekçi olabilir? Bekçilik başvuru şartları neler? Bekçi olmak isteyenler hemen baksın! 

Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda tanıtıldı: Bursa'da üretiliyor, fiyatı ise şimdiden gündem oldu bile

Türkiye'de en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio’nun üvey kardeşi sonunda gün yüzüne çıktı. Sürpriz modelin fiyatı oldukça merak ediliyordu. İşte detaylar...

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.

TOKİ kura takvimi güncellendi! Yeni ay çekiliş günleri art arda açıklandı! İşte il il TOKİ kura tarihleri

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konutun hak sahiplerini belirlemek için kuralarına tüm hızıyla devam ediyor. İşte güncel kura takvimi...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 6-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ üçüncü etap sosyal konut kura çekilişi devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 6-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

İster ilkokul mezunu ol ister üniversite! 32 şehirde belediyeler memur ve işçi alımı yapacak. İşte son başvuru tarihi

Belediyelerden art arda memur ve işçi alımı ilanları geldi. İşte 32 şehir için yayınlanan memur ve işçi alımı ilanı…

Kardeşi olanlara şok! Sizin de başınıza gelebilir! Eviniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde vefat eden anneden çocuklara kalan ev için kardeşlerin birbirine kira ödemesi gerekip gerekmediğini ve oturan kardeşin tahliye edilip edilemeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Kardeşi olanlar dikkat! Resmen belli oldu! Eviniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde kardeşlere miras kalan gayrimenkulün satışının nasıl yapılacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Elon Musk ve kardeşi Kimbal Musk'a hisse satışı soruşturması!

SpaceX ve Tesla CEO'su olan Elon Musk gündemden düşmüyor, bu sefer ünlü CEO Elon Musk kardeşi Kimbal Musk ile birlikte soruşturma altına alındı.

Arda Turan kardeşi Haberi

Arda Turan kardeşi

İspanyol devi Barcelona’da top koşturan Arda Turan, tüm imkânlarını ailesi için seferber ediyor. 


Milli yıldız, bu kez Bahçeköy’deki villasında oturan kardeşi Okan için kesenin ağzını açtı.


İstanbul’daki tüm ticari işlerini takip eden kardeşinin ulaşım sıkıntısı yaşamaması için Turan, şehrin göbeğinde ev tuttu. 


Rumeli Hisarı sırtlarında, aylık 15 bin TL’den Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiralayan yıldız futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.  


Turan’ın şehirden uzak ve aidat masrafı Boğaz manzaralı evlerin kirasıyla yarışan Bahçeköy’deki villasını ise kiraya vereceği öğrenildi. 


Bahçeköy’deki villa hayatından daha önce Demet Akbağ, Gülben Ergen, Beyaz, Mahsun Kırmızıgül ve son olarak da Ajda Pekkan vazgeçmişti. 


Süper lüks villalarını satan ya da kiraya veren ünlülerin kaçışının altında, ulaşım sıkıntısının yanı sıra astronomik aidat giderlerinin yattığı...